Câteva cuvinte despre Instalator247:

Instalatori cu program 24/7

Reparații sau modificări ale instalațiilor termice și sanitare cu program de lucru NON STOP.

Din 2003 până în prezent ne-am implicat în reparația, modificarea și modernizarea a sute de instalații termice și sanitare pentru persoane fizice și juridice din București și Ilfov. Instalatorii echipelor noastre au între 5 și 15 ani experiență de lucru, vin întotdeauna pregătiți și intervin de urgență la orice oră din zi sau din noapte. Simplu.

Am investit continuu în specializarea și dotarea echipelor noastre astfel încât timpul de lucru pentru remedierea unei avarii să fie cât mai mic iar rezultatul final să fie durabil. Pentru că avem încredere în calitatea muncii noastre oferim garanție pentru lucrările executate. Simplu.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și vă invităm să ne contactați telefonic.

Cereți o cotație de preț!
Primul pas și tot ceea ce trebuie să faci : Sună Acum!

1 Comment on "Despre noi"

  1. Băieții au fost destul de prompți și au desfundat scurgerea de la WC în 2 minute. Le acord 5 stele pentru ca au reușit foarte rapid sa rezolve problema și 0 stele pentru tarifele practicate, pe care le consider exagerat de mari. Pentru aceasta intervenție rapida (2 minute) prețul cerut a fost de 400 RON. Menționez ca inițial, mi-au spus ca nu îmi pot spune un cost estimativ întrucât prețul depinde de situația la fata locului. Dacă acesta este prețul în cazul cel mai simplu, ma întreb la cât se ridica prețul când situația din teren este mai complicata și necesita demontarea vasului de WC, sau alte operațiuni. Cel mai probabil nu voi mai apela la serviciile lor datorita tarifelor practicate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Rate this:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *